Over ons

Bij TVB Transport rijden wij dagelijks met meer dan 55 trucks in het binnen- en buitenland! Met al meer dan 50 jaar ervaring rijden wij 365 dagen per jaar om uw goederen van A naar B te brengen!

Onze geschiedenis

In 1972 is Transportbedrijf Ton van Bergen B.V. opgericht. Wij zijn destijds begonnen met het transporteren van verse producten van telers richting de bloemenveiling in Naaldwijk. Aangezien de hoeveelheid werk snel toenam werd er ook al snel naar uitbreiding gezocht. Er kwam een landbouwtrekker.

Vanuit de tuinbouw groeide de vraag naar transport wat inhield dat het wagenpark geleidelijk werd uitgebreid. Het bedrijf ging groeien waardoor we moesten uitkijken naar een andere, meer geschikte locatie. We verhuisden naar de Casembrootlaan in Poeldijk en hier was tot 1990 de thuisbasis voor Ton van Bergen.
Maar met een alsmaar uitbreidend wagenpark werd deze locatie toch ook alweer snel te klein en verhuisden we in 1990 naar het industrieterrein aan de Vlotlaan in Monster. Daar hebben we verbouwd én nieuw gebouwd tot wat het nu is!

Jonge ondernemers aan het roer

In 2022 heeft Ton van Bergen besloten om de toekomst van het personeel en zijn bedrijf te waarborgen. Dit heeft hij gedaan door het bedrijf over te dragen aan Troy Heemskerk en Maurits Hallo. Je kunt gerust stellen dat het logistieke bloed bij Troy en Maurits door de aderen stroomt. Na achtereenvolgens jaren op de wagen en op de planning te hebben gewerkt, konden beiden hun ambitie om voor zichzelf te beginnen gaan waarmaken. Dat gebeurde de afgelopen jaren al in het klein door voor zichzelf te gaan beginnen als charter, maar nu is hun grootste droom in vervulling gegaan door het overnemen van de aandelen van het gerenommeerde Westlandse transportbedrijf Ton van Bergen Transport.

Transport is ons vak

Vandaag de dag bestaat het wagenpark van TVB Transport uit 45 eenheden, waarvan 36 trekkende en 9 bakwagens. De werkzaamheden van TVB Transport zijn heel divers. Onze grootste tak is het geconditioneerde transport en dan vooral (nationaal) groente, fruit, bloemen en planten. Daar ligt dan ook de focus. Daarnaast breiden we onze service uit naar de klant en bieden we bijvoorbeeld ook groepage, containers en exceptioneel transport aan. Soms moet je experimenteel en vernieuwend zijn. Wij zoeken voor ieder transport een passende oplossing. We doen het goed of we doen het niet. Samen met onze medewerkers gaan we het doen!

heeft u vragen voor ons?

Neem dan gerust contact op